Παραλίες Ηρακλειάς

Μάθετε περισσότερα για τις όμορφες παραλίες του νησιού μας!

Άγιος Γεώργιος

Η παραλία Άγιος Γεώργιος βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι της Ηρακλειάς και αν και μικρή έχει να δώσει πολλά στους επισκέπτες τις. Η παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη ακόμα και με τα πόδια από την χώρα του νησιού, είναι αμμώδες και έχει αρκετά δέντρα για σκιά αν δεν μπορείτε τον ήλιο.

Λιβάδι

Η παραλία Λιβάδι είναι η μεγαλύτερη παραλία του νησιού με άμμο και αλμυρίκια στο πίσω μέρος της, προσφέροντας φυσική σκιά. Είναι μια πανέμορφη παραλία, εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο αλλά και με τα ποδιά καθώς απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από την χώρα και 700 μέτρα από το Villa Panorama. Τα διάφανα νερά της και η αμμουδιά την καθιστούν ιδανική παραλία για χαλάρωση όλη την ημέρα!

Καρβουνόλακος

Η παραλία Καρβουνόλακος βρίσκεται στα νότια της Ηρακλειάς. Είναι μια μικρή σε μέγεθος ακτή με βότσαλο και βαθύ γαλάζιο χρώμα, προσβάσιμη μόνο με σκάφος.

Αμμούδι του Μέριχα

To Αμμούδι του Μέριχα είναι μία μικρή βοτσαλοτή παραλία με καταγάλανα νερά. Βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά της Ηρακλειάς και είναι προσβάσιμη μόνο με σκάφος.

Αλιμιά

Στη παραλία Αλιμιά θα συναντήσετε το βυθισμένο Γερμανικό υδροπλάνο Arado. Είναι ορατό και από την επιφάνεια της θάλασσας, σίγουρα όμως αξίζει να κάνει κανείς κατάδυση για να δο δει και να το φωτογραφήσει από κοντά.

Τουρκοπήγαδο

Το Τουρκοπήγαδο είναι μια βοτσαλωτή παραλία, στα βορειοανατολικά της Ηρακλειάς.

Βορεινή σπηλιά

Η Βορεινή Σπηλιά βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ηρακλειάς και είναι κοντά στον Άγιο Γεώργιο. Είναι μια αμμώδης παραλία που την πιάνει ο βοριάς. Σε αυτό οφείλεται και το γεγονός ότι πολλές φορές βγαίνουν διάφορα αντικείμενα στην ακτή της. Τα νερά όμως μένουν πάντα καθαρά.

Βουρκαριά

Η παραλία της Βουρκαριάς είναι μια μικρή σε μέγεθος παραλία με βότσαλο και δύσκολη πρόσβαση. Η διαδρομή με τα πόδια είναι ιδιαίτερα όμορφη. Τα νερά είναι πράσινα και καθαρά.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Τηλέφωνο: 6972 430163
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Πανόραμα Ηρακλειά 2021 © | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders